Volvo Fortsætter med at Overraske på Forudsigelig Vis

img

Mange af os søger spænding her i livet. Vi kan godt lide at være lidt spontane engang imellem, og kaste os ud i ting, som vi ikke ved hvordan ender. Hvis det ikke var tilfældet, så ville der jo ikke være nogen der tog i biografen for at se en film, uden at have fået forklaret slutningen først. Det kan være dejligt at springe ud i noget nyt og spændende, og langsomt opdage hvordan det udfolder sig.

Men det er ikke den tilgang vi har til alt her i livet. Det der tiltrækker os ved det forudsigelige er nok i stedet, at det står i kontrast til den sikre tilgang vi tager, på rigtigt mange andre områder af livet. Vi har fundet os en fast partner, som vi har boet sammen med i årevis, og som vi regner med at bruge resten af vores liv sammen med. Vi har et arbejde, som vi tager hen til mandag til fredag, og arbejder fra samme starttidspunkt til samme sluttidspunkt hver eneste arbejdsdag. Udfordringerne på jobbet varierer selvfølgeligt en smule, men de er helt grundlæggende de samme: vores job er vores job.

Denne stabilitet og ensformighed er ikke noget der bare er ”sket”. Det er et produkt af, at vi naturligt søger tryghed her i livet: det er dejligt at disse ting er forudsigelige og stabile. Ingen har lyst til pludseligt ikke at have mad på bordet eller tag over hovedet. Vores helt basale behov skal gerne være dækket, og det gør vi nemmest ved, at opsætte nogle stabile rammer for at skaffe disse ting.

Hvis hele vores liv var skemalagt, og der aldrig skete noget nyt, så ville vi nok kede os ihjel. Men hvis alt var kaotisk og uforudsigeligt, så ville vi alle sammen gå ned med stress, og ikke kunne overskue noget som helst. Et godt liv er derfor en balance imellem det spontane og det planlagte. Det kaotiske og det systematiske.

Det vigtige er dog, at man er meget selektiv omkring hvor man søger kaos, og hvor man søger stabilitet. Når det kommer til biler, så er det de færreste der har lyst til at have en uforudsigelig bil. Forestil dig at køre i en bil der opfører sig uforudsigeligt: det lyder ikke særligt behageligt! Det er ikke når vi kører med topfart på motorvejen at vi har lyst til overraskelser.

Det er derfor det er så dejligt, at Volvo fortsætter med at overraske os på forudsigelig vis. Volvo har altid været kendte for at lave innovation på sikkerhedsområdet, og det har de igen gjort med den nye volvo v60. De giver os altså den perfekte balance imellem det kaotiske og det spændende: det kommer ikke bag på nogen, at de lancerer en bil med nye sikkerhedsfunktioner. Men det overrasker os hvad de kommer op med: det er altid spændende at se hvad de nu har fundet på, der øger sikkerheden for os bilister.